Medlemsbetingelser

Disse betingelsene forklarer hvordan medlemskapet fungerer og hva du bør være klar over som nettelev hos Gravidyoga Online. Betingelsene her gjelder kun for online medlemskap. Kurs og samlinger som skjer ansikt til ansikt har andre forutsetninger og medlemsbetingelsene her gjelder ikke for disse arrangementetene. 

Gravidyoga Online eies av Ingeborg Kramprud ENK – du finner vår personvernerklæring her.

Medlemsbetingelsene er sist revidert 5. desember 2023.

MEDLEMSKAP, DIN KONTO OG INNHOLD

Medlemskap betales via kort og betalingen håndteres av Stripe. Alle transaksjoner sendes kryptert via SSL (Secure Sockets Layer). Medlemskap fornyes automatisk månedlig.

Refusjon

Alle kjøp er endelige og det gis ingen refusjon. Du kan velge å avslutte eller endre medlemskap for kommende måneder.

Avslutte medlemskap

Det er ingen bindingstid og du kan avslutte medlemskapet fra Min Konto når du ønsker. Det fører til at du mister tilgang til alt innholdet på nettsiden og i app. 

Prisjusteringer

Vi forbeholder seg retten til å justere prisene på medlemskap. Du beholder medlemskapet ditt til den prisen du hadde da du meldte deg inn så lenge du er medlem.

Hvis du melder deg ut gjelder de nye prisene når du eventuelt melder deg inn igjen.

Gavekort

Du kan kjøpe gavekort til noen du ønsker skal få prøve Gravidyoga Online. Da velger du mellom våre foreslåtte beløp eller det beløpet du selv ønsker å gi. Gavekort løses inn når du oppretter medlemskap eller fra Dashbord for de som allerede er medlem. Kjøper du gavekort opprettes det ingen konto, og du får tilsendt kode for gavekortet på e-post. Kjøp gavekort her.

Faktura for bedrift

Representerer du en bedrift og ønsker å tilby gravidyoga som et forebyggende tiltak mot sykdom i svangerskapet tilbyr jeg faktura. E-faktura sendes ut gratis. Papirfaktura har fakturagebyr på 69 kr.

Bruk av Gravidyoga Online sammen med andre

Hvis du ønsker å bruke medlemskapet sammen med en forretningspartner, samarbeidspartner, livspartner eller en venn, må hver enkelt av dere ha et eget medlemskap. Eneste unntak fra denne regelen er videoer og live timer med fødselsforberedende tema hvor din partner er velkommen til å delta slik at dere kan forberede dere i fellesskap.

Individuell veiledning

Alle nye medlemmer får en 15 minutter samtale inkludert i medlemskap. Link til å booke samtale får du i mailen du mottar når du blir medlem. 

Live timer

Live timer skal være et fellesskap hvor du møter andre, får svar på spørsmål du har og gjør ulike øvelser sammen. Alle live timer starter med en runde rundt for å ønske alle velkommen. For å skape fellesskap trenger vi å se hverandre – og du inviteres til å ha videokamera på. Noen ganger har vi et tema som du inviteres til å reflektere rundt. I disse timene gis det også individuell veiledning. 

Fødsel- og barselforberedelse er timer hvor vi hver uke utforsker tema relatert til gjør øvelser eller diskuterar opp tema relatert til graviditet, fødsel og barseltiden. 

Individuell veiledning via 1-1 time

Har du mer omfattende spørsmål, behov for veiledning med tanke på en plage/skade eller forberedelse til fødsel kan du booke en 1-1 time via nett mot ekstra kostnad.

Ditt ansvar som nettelev

Du har fullt ut ansvar for din kropp og helse. Deltagelse i alle deler av tilbudet til Gravidyoga Online gjøres for eget ansvar og risiko.

All individuell veiledning som blir gitt skal på ingen måte erstatte veiledning som du har fått av din jordmor, lege, psykolog eller annen utdannet helsepersonell. Alle endringer du velger å gjøre i din livsstil eller kosthold må du selv bære ansvaret for.

Tilstander som kan påvirke bruken av Gravidyoga Online

Det er noen tilstander som kan påvirke bruken din av tilbudet her inne. Det inkluderer, men er ikke begrenset til:

  • Fysiske smerter og plager 
  • Barseltid – de første 6 ukene etter fødsel hvor vi anbefaler hvile, pust, avspenning og svært rolige bevegelser. Deretter anbefaler å begynne med mer bevegelse i takt med hva du kjenner kroppen din klarer. Legg merke til hvordan kroppen responderer og fokuser på å bygge styrke fra innsiden FØR du øker belastning med mer intens yoga eller andre former for aktivitet
  • Medikamenter – hvis du går på medikamenter som påvirker bevisstheten din og sinnet ditt så bør du gjøre hypnoser og guidet avspenning i samråd med lege
  • Psykiske utfordringer og lidelser – graviditet, fødsel og barsel er transformerende perioder av livet. Det er både vanlig og normalt at hvordan du har det svinger mer enn ellers. Og ufordøyde opplevelser fra tidligere i livet kan dukke opp.  Opplegget vårt her inne søker å favne det og gi deg muligheten til å finne nye perspektiv, fordøye og til å se deg selv fra nye sider slik at du kan komme ut av dette sterk, fri og hel. Har du psykiske lidelser som for eksempel medisinert depresjon, bipolar lidelse, schizofreni, suicidalitet går det ut over det vi har kompetanse på å støtte og ønsker du å delta her må du gjøre det i samråd med lege. 

Dersom du føler deg uvel underveis eller i etterkant av en time må du stoppe med praksisen og ta kontakt med Ingeborg på ingeborg@ingeborgk.no. Det er svært viktig at du følger din kropp sine signaler.

Ansvarsbegrensning

Ved bruk av Ingeborg Hjelt Kramprud ENK sine tjenester samtykker du i å bruke selskapets tjenester på eget ansvar. Du fritar selskapet og dets ansatte fra ansvar for alle eventuelle skader som kan oppstå og for eventuelle krav som måtte oppstå i forbindelse med avtaler mellom partene. Du aksepterer alle eventuelle risikoer, forutsigbare eller uforutsigbare.

Ved bruk av videoene og live timer godtar du at Ingeborg Hjelt Kramprud ENK ikke har noe ansvar for din fysiske og mentale helse. Du sier deg også enig i at du ikke kan saksøke Ingeborg Hjelt Kramprud ENK for eventuelle skader du pådrar deg ved bruk av Ingeborg Hjelt Kramprud ENK sine tjenester eller videoer.

Ingeborg Hjelt Kramprud ENK fraskriver seg alle økonomiske krav knyttet til bruk av våre nettsider, videoer, nyhetsbrev, kursportal eller annet innhold. Vi har gjort alt jeg kan for å sikre at innholdet har høy kvalitet. Som medlem hos Gravidyoga Online aksepterer og godtar du, at du er fullt ut ansvarlig for din helse og resultater fra deltakelse. Ingeborg Hjelt Kramprud gir ingen garantier om dine personlige resultater. Du alene er ansvarlig for dine handlinger. Dine resultater vil være avhengig av din personlige disiplin, dine ferdigheter, kunnskap, evne og engasjement. Du må selv vurdere hvorvidt Ingeborg Hjelt Kramprud sine tjenester passer for deg.

Opphavsrett

Opphavsrett © tilfaller fullt ut Ingebrog Hjelt Kramprud ENK. Alle rettigheter er beskyttet.

Det er strengt forbudt å kopiere, dele, distribuere, publisere, ta skjermbilder, skjermopptak eller endre ethvert materiale som finnes lukket på Ingeborg Hjelt Kramprud sin nettside.

Alt innhold på Ingeborg Hjelt Kramprud ENK sin nettside er beskyttet av opphavsrett. Tjenestene er kun gitt for personlig, ikke-kommersiell bruk. Du kan ikke bruke tjenestene, produktene eller materialene som er tilgjengelig i medlemskapet på en måte som utgjør en krenkelse av våre rettigheter, eller på en måte som ikke har blitt autorisert av Ingeborg Hjelt Kramprud ENK.

Du kan ikke endre, kopiere, dele, ta skjermbilder, skjermopptak, reprodusere, publisere, laste opp, legge ut, overføre, oversette, selge, skape avledede verk, utnytte eller distribuere på noen måte (herunder e-post eller andre elektroniske midler) noen av materialene fra nettsiden til Ingeborg Hjelt Kramprud ENK.

Duplisering, deling, eller opplasting av produktfiler til deling på nettstedet blir ansett som å stjele, og vil bli anmeldt i den grad loven åpner for det.

Du kan imidlertid laste ned og/eller skrive ut ett eksemplar av enkelte PDF filer på nettstedet for personlig, ikke-kommersiell bruk, forutsatt at alle opphavsrettigheter og andre eiendomsrettigheter beholdes.